Publicado el

Ndihmë, hajdut gjeni

 Ndihmë, hajdut gjeni

google translate

Një hajdut kanë dritare makinën time thyej këtë mëngjes dhe verklaut çantën time.
Hajduti harroi dobishëm tij në makinë, me app Facebook hapur .
Më ndihmo, ju e dini këtë kod njeri?